Tarcica jesion sucha 8-10% 25, 35, 50mm kl. I i II.
0 zł
Galeria zdjęć produktu
![]() |
![]() ![]() |




Dane do kontaktu
Firma | Tranzdrew |
Telefon | 183349213 |
Ulica | Łostówka |
Numer domu | 312 |
Miasto | Mszana Dolna |
Kraj | Polska |
Opis produktu
Witam Serdecznie!
Ładny nowy ładunek!
Posiadam do sprzedania tarcice jesionową suchą, wilgotność 8 – 10%, grubość 25, 35 i 50mm.
Cena: 3000zł netto
Cena dotyczy 1m3 tarcicy suchej opisanej powyżej w długościach 3-4m
Zapraszam do kontaktu telefonicznego w celu uzgodnienia szczegółów transakcji.
Posiadamy również inne gatunki tarcicy w różnych grubościach, długościach i klasach, zapraszam do kontaktu telefonicznego!
Kontakt telefoniczny:
18 33 49 213 – (preferowany)
692 664 858 – (alternatywny)
*W razie niedostępności pod numerem komórkowym, proszę próbować numer preferowany!
Zdjęcia poglądowe.
Adres ogłoszeniodawcy
Głowne kategorie ogłoszeń:
Popularne ogłoszenia
Aktualności
-
Bloczki Ytong to nazwa, która niewiele mówi osobom słabo orientującym się w dziedzinie budownictwa. Tymczasem każdy z nas codziennie przebywa lub przynajmniej mija wiele obiektów budowlanych, które powstały właśnie z tego materiału. Dowiedzmy się zatem, czym są bloczki Ytong, jakie są ich rodzaje i skąd pochodzi sama nazwa. Pustak Ytong – co to takiego? Bloczki […]
-
Podstawowe rodzaje arkuszy ściernych. Rozróżnia się dwa podstawowe rodzaje arkuszy ściernych: papierowe i płócienne. Oprócz nich dostępne są też arkusze włókninowe i siatkowe. Arkusze papierowe produkowane są na bazie podłoży z papierów lekkich (gramatura – 75-130 g/m2) oraz ciężkich (250-300 g/m2). Natomiast bazą dla arkuszy płóciennych są płótna techniczne lekkie, lekkie elastyczne oraz ciężkie. Oba […]
-
Domy energooszczędne to już nie tylko moda, ale kierunek w jakim zmierza nowoczesne budownictwo, dlatego przyszli adepci zawodu powinni poznać zalety i możliwości tej technologii. Teraz będą mieli okazję uczyć się od najlepszych w AKADEMII STEICO, która 21 stycznia rozpocznie swoją działalność w jednej z gdańskich szkół budowlanych. Do tej pory pod hasłem AKADEMIA STEICO […]